Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdteam MVV verspeelt kampioenschap tegen Fortuna

Geplaatst opzaterdag 26 mei 2018 - 18:04

Het oudste jeugdteam van MVV heeft zaterdagmiddag het kampioenschap verspeeld. Door een gelijkspel (1-1) tegen de leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard is MVV op de tweede plek geƫindigd.

De Maastrichtse onder 19-ploeg speelt volgend jaar gewoon weer in de tweede divisie.

Derde kans
De MVV-talenten hebben drie kansen gehad om te promoveren. In de wedstrijd tegen Quick Boys gaven ze een voorsprong uit handen. Tegen Alexandria uit Apeldoorn mochten de jongelingen op herkansing, maar de concurrent was toen te sterk. Tegen Fortuna werd zaterdag de derde kans op het kampioenschap en de promotie verspeeld.

Lees ook: MVV-jeugd geeft ook tweede kampioenskans uit handen

Concurrent
De Sterrendragers stonden tot de laatste speelronde op de eerste plek, maar zijn nu tweede geworden. Naaste belager Alexandria '66 uit Apeldoorn wist zaterdag wel te winnen. Met deze belangrijke zege passeerden zij hun leeftijdsgenoten van MVV. Alexandria '66 promoveert naar de eerste divisie.

Foto: Frank Kerbusch/Publiciteitsvisie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen