Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdteam MVV verspeelt kampioenschap tegen Fortuna

Geplaatst opzaterdag 26 mei 2018 - 18:04

Het oudste jeugdteam van MVV heeft zaterdagmiddag het kampioenschap verspeeld. Door een gelijkspel (1-1) tegen de leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard is MVV op de tweede plek geëindigd.

De Maastrichtse onder 19-ploeg speelt volgend jaar gewoon weer in de tweede divisie.

Derde kans
De MVV-talenten hebben drie kansen gehad om te promoveren. In de wedstrijd tegen Quick Boys gaven ze een voorsprong uit handen. Tegen Alexandria uit Apeldoorn mochten de jongelingen op herkansing, maar de concurrent was toen te sterk. Tegen Fortuna werd zaterdag de derde kans op het kampioenschap en de promotie verspeeld.

Lees ook: MVV-jeugd geeft ook tweede kampioenskans uit handen

Concurrent
De Sterrendragers stonden tot de laatste speelronde op de eerste plek, maar zijn nu tweede geworden. Naaste belager Alexandria '66 uit Apeldoorn wist zaterdag wel te winnen. Met deze belangrijke zege passeerden zij hun leeftijdsgenoten van MVV. Alexandria '66 promoveert naar de eerste divisie.

Foto: Frank Kerbusch/Publiciteitsvisie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen