Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdtalenten maken opwachting in 'grote team' VVV

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 19:40

Twee jonge talenten hebben een profcontract getekend bij VVV-Venlo. Simon Janssen en Aaron Bastiaans spelen de komende twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, bij de Koelclub.

Dat maakte de club donderdag bekend.

Debuut
Voor de 17-jarige Bastiaans wordt het zijn debuut in het eerste elftal. De 18-jarige Janssen speelde wel al eens in het team van trainer Maurice Steijn. Hij kreeg minuten in het bekerduel tegen Westlande. Zijn competitiedebuut maakte hij in de uitgestelde wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip.

Goede spoor
Algemeen directeur Marco Bogers is vol lof over beide spelers. "We zijn enorm trots dat we weer twee jeugdige talenten vast kunnen leggen. Ze kloppen nadrukkelijk aan de deur bij het eerste elftal. Wat eens temeer aantoont dat we met onze jeugdopleiding op het goede spoor zitten."

Verder tekende Yahcuroo Roemer een amateurcontract bij VVV-Venlo. Hij debuteerde ook in het bekerduel bij Westlandia.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen