Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdtalenten maken opwachting in 'grote team' VVV

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 19:40

Twee jonge talenten hebben een profcontract getekend bij VVV-Venlo. Simon Janssen en Aaron Bastiaans spelen de komende twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, bij de Koelclub.

Dat maakte de club donderdag bekend.

Debuut
Voor de 17-jarige Bastiaans wordt het zijn debuut in het eerste elftal. De 18-jarige Janssen speelde wel al eens in het team van trainer Maurice Steijn. Hij kreeg minuten in het bekerduel tegen Westlande. Zijn competitiedebuut maakte hij in de uitgestelde wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip.

Goede spoor
Algemeen directeur Marco Bogers is vol lof over beide spelers. "We zijn enorm trots dat we weer twee jeugdige talenten vast kunnen leggen. Ze kloppen nadrukkelijk aan de deur bij het eerste elftal. Wat eens temeer aantoont dat we met onze jeugdopleiding op het goede spoor zitten."

Verder tekende Yahcuroo Roemer een amateurcontract bij VVV-Venlo. Hij debuteerde ook in het bekerduel bij Westlandia.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen