Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdtalenten maken opwachting in 'grote team' VVV

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 19:40

Twee jonge talenten hebben een profcontract getekend bij VVV-Venlo. Simon Janssen en Aaron Bastiaans spelen de komende twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar, bij de Koelclub.

Dat maakte de club donderdag bekend.

Debuut
Voor de 17-jarige Bastiaans wordt het zijn debuut in het eerste elftal. De 18-jarige Janssen speelde wel al eens in het team van trainer Maurice Steijn. Hij kreeg minuten in het bekerduel tegen Westlande. Zijn competitiedebuut maakte hij in de uitgestelde wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip.

Goede spoor
Algemeen directeur Marco Bogers is vol lof over beide spelers. "We zijn enorm trots dat we weer twee jeugdige talenten vast kunnen leggen. Ze kloppen nadrukkelijk aan de deur bij het eerste elftal. Wat eens temeer aantoont dat we met onze jeugdopleiding op het goede spoor zitten."

Verder tekende Yahcuroo Roemer een amateurcontract bij VVV-Venlo. Hij debuteerde ook in het bekerduel bij Westlandia.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen