Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Jeugdsoos Guttecoven dicht na dodelijk ongeval A2

Geplaatst opdinsdag 15 november 2016 - 14:00

De gemeente Sittard-Geleen wil jongerensoos 't Waeske in Guttecoven drie maanden sluiten.

De gemeente onderzocht de soos nadat bleek dat de 15-jarige jongen uit Born die vorige maand op de A2 dood werd gereden, daar was geweest.

Minderjarigen
Er werd bij de soos op de bewuste avond twee overtredingen vastgesteld. Er werd alcohol geschonken aan minderjarigen. Dat gebeurde zelfs als die al dronken waren, een nog ernstiger overtreding.
De ouders van de jongen hebben tegen de soos aangifte gedaan vanwege dood door schuld.

Swentibold
De 15-jarige jongen uit Born verongelukte in de vroege ochtend van 29 oktober op de A2 ter hoogte van Berg aan de Maas. Hij was na zijn bezoek aan 't Waeske naar tankstation Swentibold aan de A2 gefietst, maar liet zijn fiets daar achter. Daarna wandelde hij op de A2 richting zuiden.

Lees ook: 'Slachtoffer ongeluk A2 wandelde naar huis'.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Slachtoffer ongeluk A2 wandelde naar huis'
Jeugdhonk Guttecoven blijft open met meer toezicht
'Alcohol was nooit een probleem bij 't Waeske'
OM eist 10 mille voor goed doel na verongelukken 15-jarige
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen