Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdproduct van FC Barcelona op weg naar Fortuna Sittard

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 17:51

De 21-jarige middenvelder Àlex Carbonell lijkt op weg naar Fortuna Sittard. Hij is met de club in gesprek over een contract.

Sjoerd Ars, technisch manager van de Sittardse club, bevestigt dat Fortuna Sittard 'bezig is' met de Spaanse middenvelder.

Lees ook: Fortuna haalt gevallen toptalent Borussia Dortmund in huis

Opleiding in Barcelona
Carbonell is transfervrij, na zijn vertrek bij FC Córdoba. Hij speelde slechts een half jaar voor die club en kwam in die periode tot negen wedstrijden op het tweede niveau van Spanje. Eerder kwam hij in diezelfde competitie tot 35 wedstrijden namens FC Reus Deportiu. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona en speelde uiteindelijk één wedstrijd voor de Catalaanse grootmacht.

Nikolai Laursen
Langzaam maar zeker krijgt het nieuwe Fortuna Sittard vorm. Verdedigers Patrik Raitanen (18) en Felix Passlack (21), middenvelder Adnan Ugur (18) en spits Rasmus Karjalainen (23) kwamen de club versterken. Daarnaast hoopt de club proefspeler Nikolai Laursen binnen te hengelen. De Deense aanvaller staat nu nog onder contract bij PSV.

Kai Heerings, die deze zomer transfervrij bij Fortuna Sittard vertrok, traint nog altijd mee bij de club. Hij deed deze week ook mee tijdens een oefenwedstrijd. Volgens technisch manager Ars is dat vooralsnog puur uit goede wil en niet omdat Heerings alsnog een nieuw contract krijgt.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen