Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdige dieven grissen mobiel uit handen en vluchten

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 22:17

Twee jongeren zijn er zaterdagmiddag in Hulsberg met een mobiel vandoor gegaan, nadat ze die uit handen hadden gegrist van een verkoper.

De politie deelt de diefstal op Facebook.

Wegrennen
Een mobiele telefoon werd te koop aangeboden. Het tweetal kwam rond 13:50 uur aan de deur om het toestel te bekijken. Maar de jongeren hadden klaarblijkelijk andere plannen, want ze gristen de mobiel uit de handen en sloegen op de vlucht.

Tips
De verkoper kon een duidelijk signalement van de dieven geven. Een Burgernetbericht werd verspreid en dat leidde tot enkele tips. Even later werden twee minderjarige verdachten opgepakt op de Zoetmanstraat in Maastricht. Ze zijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen