Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdhonk gaat in vlammen op in America

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2020 - 21:30

Een jongerenkeet in America is donderdagavond tot de grond toe afgebrand.

De brandweer werd even voor 20:00 uur gewaarschuwd voor de brand aan de Pastoor Jeukenstraat, vlakbij de spoorlijn Venlo-Eindhoven.

Publiek
Op het moment dat de spuitgasten arriveerden, was er al geen redden meer aan. De vlammen laaiden hoog op, en leidden tot veel bekijks. Om het honk goed te kunnen blussen moest ook een metalen hek worden geforceerd.

Niemand raakte bij de brand gewond, de oorzaak is onbekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen