Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugd zorgt voor geluidsoverlast, politie grijpt in

Geplaatst opvrijdag 23 juni 2017 - 7:32

De politie heeft donderdagavond in de Landgraafse kern Waubach een einde gemaakt aan de geluidsoverlast die hangjongeren veroorzaakten.

De politie heeft een geluidsinstallatie in beslag genomen, zo schrijft wijkagent op Twitter.

Muziek
Op de Markt stond een groepje jongeren muziek te luisteren. Maar dit zorgde voor dermate veel overlast dat de politie er aan te pas moest komen.

Zero tolerance
Na meerdere waarschuwingen was de maat vol voor de wijkagent. 'Zero tolerance', schrijft hij tenslotte bij zijn bericht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Capuchon
Minder overlast door jongeren in Sittard-Geleen
Bestuurder van busje bekneld na aanrijding met vrachtwagen
Politie Heerlen maakt einde aan wiettaxi 'Zwitsal'
Vuurwerkoverlast in Waubach, politie grijpt in
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen