Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugd Olympische Spelen voorbij voor Limburgse basketbalster

Geplaatst opwoensdag 17 oktober 2018 - 12:14

Basketbalster Kiki Fleuren is met het Nederlands team in de kwartfinale uitgeschakeld op de Jeugd Olympische Spelen.

Tegen Team USA ging het in Buenos Aires tot 5-5 gelijk op, maar daarna sloegen de Amerikaanse speelsters een gat. Ze waren scherper dan het Oranje-team en benutten de strafworpen beter.

Teams van drie
Er werd gespeeld in teams van drie. Kiki Fleuren uit Weert is 17 jaar en speelt sinds enkele jaren in Amsterdam. De Jeugd Olympische Spelen worden op initiatief van het Internationaal Olympisch Comité georganiseerd.

Judoka
In Buenos Aires strijden van 6 tot en met 18 oktober bijna 4000 talenten in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar om de medailles. In de eerste week wist judoka Mark van Dijk uit Egchel brons te pakken.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen