Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugd bivakkeert voor winkel voor schoenen Kanye West

Geplaatst opvrijdag 23 september 2016 - 12:55

Zo'n 15 man wachten sinds vrijdagmorgen voor modezaak Labels in Sittard op de nieuwe sneakers, ontworpen door rapper Kanye West.

De sneakers zijn vanaf zaterdamorgen in een beperkte oplage verkrijgbaar. De Sittardse winkel heeft honderd paar voor de verkoop en de meeste daarvan zijn al gereserveerd. Wie nog een paar gympen, Yeezy genaamd, wil bemachtigen, moet daar 250 euro voor over hebben.

Hotel
Volgens medewerker Sam Verbeek van Labels is er zelfs een klant uit Slowakije naar Sittard afgereisd voor een paar van de gewilde schoenen. Typerend voor de gekte rondom de schoen, aldus Verbeek. "Ik verwacht dat het vanavond pas echt druk gaat worden bij de winkel. Maar net als vorig jaar moeten we helaas weer veel klanten teleurstellen. We hebben maar honderd paar schoenen."

Foto: L1

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburger geeft stijlicoon David Beckham kledingadvies
Nieuwe album Kanye West via livestream in bioscoop
ANP
Kanye West blijkt groot fan van André Rieu
Schoenen uit Limburg voor miljoenen naar Koeweit
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen