Overslaan en naar de inhoud gaan

Jerôme Verhagen vertrekt bij industriebank LIOF

Geplaatst opdonderdag 16 juni 2016 - 17:58

Jerôme Verhagen vertrekt per 1 december als directeur bij industriebank LIOF.

De Raad van Commissarissen van LIOF is in goed overleg met Verhagen tot dit besluit gekomen. Dat maakt de industriebank donderdag bekend.

Ziekte
Verhagen heeft eind vorig jaar wegens hartproblemen zijn functie tijdelijk neergelegd. Onder leiding van Verhagen werd in 2015 een nieuwe strategische koers ingezet. Als gevolg daarvan is de industriebank ingrijpend geprofessionaliseerd en geherstructureerd.

Lees ook: Opnieuw fors verlies voor investeringsbank LIOF

Interim
Verhagen wordt vervangen door de Loek Radix, die zal aanblijven totdat een nieuwe directeur is gevonden.

Lees ook: Radix tijdelijk de baas bij industriebank LIOF

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Banen weg door koerswijziging investeringsbank LIOF
Investeringsbank Liof merkt omslag economie
Salaris toekomstig Liof-directeur aan banden
Tys van Elk nieuwe directeur LIOF
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen