Jeroen Houwen

Vitesse stalt doelman Houwen bij Go Ahead Eagles

Doelman Jeroen Houwen maakt dit seizoen af bij Go Ahead Eagles.

Keeper keert terug naar Vitesse na mislukte huurperiode

Doelman Jeroen Houwen (22) is al na een half jaar terug bij Vitesse, de club die hem afgelopen zomer verhuurde aan Telstar. Het huurcontract is per direct ontbonden.

Vitesse stalt Houwen tijdelijk in Keuken Kampioen Divisie

Doelman Jeroen Houwen uit Oirlo zal de rest van het seizoen voor SC Telstar uitkomen.

Revanche na horrordebuut: 'Dit maakt alles goed'

Doelman Jeroen Houwen (22) heeft het seizoen afgesloten met een ticket voor Europees voetbal én een basisplaats bij Vitesse. Hij herpakte zich knap na een horrordebuut op bezoek bij FC Groningen (4-2).

Groot aandeel Linssen in eclatante zege Vitesse

Bryan Linssen was woensdagavond één van de hoofdrolspelers toen zijn Vitesse met liefst 2-5 won van ADO Den Haag in de play-offs om Europees voetbal.

Vitesse-keeper na blunder: 'Goed ziek van geweest'

Ongewild werd Vitesse-doelman Jeroen Houwen (22) landelijk nieuws, nadat hij bij zijn debuut een hoofdrol speelde bij een raar eigen doelpunt in de wedstrijd tegen FC Groningen. Inmiddels is hij basisspeler.

Eigen goal vergeten en vergeven: nieuw contract Houwen

Keeper Jeroen Houwen (22) heeft een nieuw contract getekend bij Vitesse. De verbintenis is met drie seizoenen verlengd. Hij ligt nu vast tot de zomer van 2021.

Blunderende keeper naar Vitesse-bank verwezen

Het schitterende affiche tussen Lazio Roma en Vitesse gaat aan de neus van keeper Jeroen Houwen voorbij, na zijn veelbesproken optreden tegen FC Groningen.

Trainer overweegt spelregelquiz na blunder keeper

Keeper Jeroen Houwen (21) uit Oirlo heeft wat losgemaakt in voetballand, nadat hij een enorme blunder beging door een gebrek aan spelregelkennis.

Bijzondere fout van Vitesse-doelman: 'Geen rode kaart?'

Vitesse-keeper Jeroen Houwen (21) uit Oirlo beleefde zondag een dramatisch debuut in het betaald voetbal: hij incasseerde vier treffers én speelde een grote rol bij een bizar eigen doelpunt.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten