Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air voegt twintig nieuwe namen aan line-up toe

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 22:09

Punk- en hardcorefestival Jera on Air heeft woensdag twintig nieuwe namen aan het affiche toegevoegd.

De line-up van het festival in Ysselsteyn krijgt zo al behoorlijk vorm. De organisatie noemt het zelf een vervroegd Sinterklaascadeau.

Line-up
Volgend jaar zomer staat onder andere de Amerikaanse metalcoreband Hatebreed op het podium van Jera on Air. Verder maken ook Converge en de ska-punkers van The Interrupters hun opwachting in Ysselsteyn. Daarnaast keert The Amity Affliction terug op het Limburgse punk- en hardcorefestijn. Deze band maakte in 2015 veel indruk.

Jubileumconcert
Eerder maakte het festival al bekend dat Heideroosjes was gestrikt voor Jera on Air. De punkrockers uit Horst houden volgend jaar ter ere van hun dertigjarig bestaan een reünie. Het gezelschap rondom Marco Roelofstrad trad al zes keer eerder op tijdens het festival.

Lees ook: Jera on Air strikt Heideroosjes voor jubileumconcert

Het punk- en hardcorefestival wordt volgend jaar voor de 27e keer georganiseerd en vindt van 27 tot en met 29 juni plaats.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen