Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Jera on Air trekt bezoekers uit 40 verschillende landen

Geplaatst opwoensdag 20 juni 2018 - 19:18

Punk- en hardcorefestival Jera On Air is bijna uitverkocht. Het festival in Ysselsteyn heeft al 90 procent van de kaarten verkocht. De organisatie verwacht dat de laatste tickets ook snel vergeven zullen zijn.

Het festival heeft in maar liefst 40 verschillende landen kaartjes voor het driedaagse festijn verkocht. Dat is veel meer dan vorig jaar. Toen werden er 26 verschillende nationaliteiten op Jera on Air verwelkomd.

Wereldwijd
"Echt bizar", zegt Thijs Vogels van de organisatie. "Het is ook niet zo dat er alleen maar bezoekers uit Nederland of buurlanden komen. Iedereen die van deze muziek houdt, komt hierheen. We hebben in alle continenten kaarten verkocht. Dit jaar hebben we bezoekers uit onder andere Australië, Japan, Brazilië, Chili, Amerika, Thailand, Zuid-Afrika en Rusland."

Op dit moment is 90 procent van de 7500 beschikbare kaarten verkocht. Vanwege het wereldwijde succes verwacht Vogels dat het festival spoedig uitverkocht zal zijn.

Illustratie: Jera on Air

Maatregelen
Omdat Jera on Air zo in trek is, heeft het festival de capaciteit flink opgeschroefd. De tenten zijn dit jaar een stuk groter. Verder zijn de festivalcampings ook flink uitgebreid.

Line-up
Dit jaar komen onder andere NOFX, Sick Of It All, Billy Talent, Dog Eat Dog en Enter Shikari naar Ysselsteyn.

Lees ook: Programma punk- en hardcorefestival Jera On Air compleet

De 26ste editie van het festival wordt op 28, 29 en 30 juni gehouden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen