Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air trekt bezoekers uit 40 verschillende landen

Geplaatst opwoensdag 20 juni 2018 - 19:18

Punk- en hardcorefestival Jera On Air is bijna uitverkocht. Het festival in Ysselsteyn heeft al 90 procent van de kaarten verkocht. De organisatie verwacht dat de laatste tickets ook snel vergeven zullen zijn.

Het festival heeft in maar liefst 40 verschillende landen kaartjes voor het driedaagse festijn verkocht. Dat is veel meer dan vorig jaar. Toen werden er 26 verschillende nationaliteiten op Jera on Air verwelkomd.

Wereldwijd
"Echt bizar", zegt Thijs Vogels van de organisatie. "Het is ook niet zo dat er alleen maar bezoekers uit Nederland of buurlanden komen. Iedereen die van deze muziek houdt, komt hierheen. We hebben in alle continenten kaarten verkocht. Dit jaar hebben we bezoekers uit onder andere Australië, Japan, Brazilië, Chili, Amerika, Thailand, Zuid-Afrika en Rusland."

Op dit moment is 90 procent van de 7500 beschikbare kaarten verkocht. Vanwege het wereldwijde succes verwacht Vogels dat het festival spoedig uitverkocht zal zijn.

Illustratie: Jera on Air

Maatregelen
Omdat Jera on Air zo in trek is, heeft het festival de capaciteit flink opgeschroefd. De tenten zijn dit jaar een stuk groter. Verder zijn de festivalcampings ook flink uitgebreid.

Line-up
Dit jaar komen onder andere NOFX, Sick Of It All, Billy Talent, Dog Eat Dog en Enter Shikari naar Ysselsteyn.

Lees ook: Programma punk- en hardcorefestival Jera On Air compleet

De 26ste editie van het festival wordt op 28, 29 en 30 juni gehouden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen