Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air strikt Heideroosjes voor jubileumconcert

Geplaatst opwoensdag 21 november 2018 - 9:58

Punkrockband Heideroosjes luistert het dertigjarig jubileum op met een optreden in onze provincie. De mannen uit Horst staan volgend jaar op het podium van Jera on Air.

Dat maakt het punk- en hardcorefestival in Ysselsteyn woensdag bekend.

Reünie
Heideroosjes trad zes jaar geleden voor het laatst op, na een carrière van tien albums en bijna 1500 concerten in Europa, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Japan. Daarna ging frontman Marco Roelofs solo verder, schreef hij een boek en trad hij op in theaters. Groot was dan ook de verrassing toen de punkers onlangs bekend maakten dat ze in 2019, ter ere van hun dertigjarig bestaan, een reünie gingen houden. Ze kondigden toen optredens aan in Amsterdam en Brussel. Daar wordt nu dus een optreden in Limburg aan toegevoegd.

Lees ook: Punkrockband Heideroosjes geeft twee jubileumconcerten

Bekend gezicht
Heideroosjes is geen onbekend gezicht op het jaarlijkse festival in Ysselsteyn. De band uit Horst trad al zes keer eerder op tijdens Jera on Air. Het punk- en hardcorefestival wordt volgend jaar voor de 27e keer georganiseerd en vindt van 27 tot en met 29 juni plaats.

Lees ook: Jera on Air trekt bezoekers uit 40 verschillende landen

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen