Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air strikt Heideroosjes voor jubileumconcert

Geplaatst opwoensdag 21 november 2018 - 9:58

Punkrockband Heideroosjes luistert het dertigjarig jubileum op met een optreden in onze provincie. De mannen uit Horst staan volgend jaar op het podium van Jera on Air.

Dat maakt het punk- en hardcorefestival in Ysselsteyn woensdag bekend.

Reünie
Heideroosjes trad zes jaar geleden voor het laatst op, na een carrière van tien albums en bijna 1500 concerten in Europa, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Japan. Daarna ging frontman Marco Roelofs solo verder, schreef hij een boek en trad hij op in theaters. Groot was dan ook de verrassing toen de punkers onlangs bekend maakten dat ze in 2019, ter ere van hun dertigjarig bestaan, een reünie gingen houden. Ze kondigden toen optredens aan in Amsterdam en Brussel. Daar wordt nu dus een optreden in Limburg aan toegevoegd.

Lees ook: Punkrockband Heideroosjes geeft twee jubileumconcerten

Bekend gezicht
Heideroosjes is geen onbekend gezicht op het jaarlijkse festival in Ysselsteyn. De band uit Horst trad al zes keer eerder op tijdens Jera on Air. Het punk- en hardcorefestival wordt volgend jaar voor de 27e keer georganiseerd en vindt van 27 tot en met 29 juni plaats.

Lees ook: Jera on Air trekt bezoekers uit 40 verschillende landen

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen