Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air strikt Heideroosjes voor jubileumconcert

Geplaatst opwoensdag 21 november 2018 - 9:58

Punkrockband Heideroosjes luistert het dertigjarig jubileum op met een optreden in onze provincie. De mannen uit Horst staan volgend jaar op het podium van Jera on Air.

Dat maakt het punk- en hardcorefestival in Ysselsteyn woensdag bekend.

Reünie
Heideroosjes trad zes jaar geleden voor het laatst op, na een carrière van tien albums en bijna 1500 concerten in Europa, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Japan. Daarna ging frontman Marco Roelofs solo verder, schreef hij een boek en trad hij op in theaters. Groot was dan ook de verrassing toen de punkers onlangs bekend maakten dat ze in 2019, ter ere van hun dertigjarig bestaan, een reünie gingen houden. Ze kondigden toen optredens aan in Amsterdam en Brussel. Daar wordt nu dus een optreden in Limburg aan toegevoegd.

Lees ook: Punkrockband Heideroosjes geeft twee jubileumconcerten

Bekend gezicht
Heideroosjes is geen onbekend gezicht op het jaarlijkse festival in Ysselsteyn. De band uit Horst trad al zes keer eerder op tijdens Jera on Air. Het punk- en hardcorefestival wordt volgend jaar voor de 27e keer georganiseerd en vindt van 27 tot en met 29 juni plaats.

Lees ook: Jera on Air trekt bezoekers uit 40 verschillende landen

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen