Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air strikt Enter Shikari als vervanger Architects

Geplaatst opvrijdag 5 april 2019 - 15:59

Punk- en hardcorefestival Jera on Air heeft een waardige vervanger gevonden voor Architects. Deze zomer komt Enter Shikari naar Ysselsteyn.

De Engelse post-hardcoreband sluit de vrijdagavond (28 juni) het driedaagse festival af.

Poster
In eerste instantie had het festival Architects vastgelegd voor die dag. De band cancelde het optreden, omdat de Britse rockers het niet eens waren met de manier waarop ze op de festivalposter werden aangekondigd. In een zoektocht naar een vervanger is de festivalorganisatie uitgekomen bij Enter Shikari.

Lees ook: Domper voor Jera on Air: Architects cancelt optreden

Line-up compleet
De naam van Enter Shikari zong al een tijdje rond, maar vrijdag is de komst van de band bevestigd. Verder maakt de organisatie ook bekend dat Deez Nuts is vastgelegd voor de pre-party. Daarmee is de line-up voor de 27ste editie compleet.

Het festival vindt 27 tot en met 29 juni plaats in Ysselsteyn. Liefhebbers kunnen dan onder andere genieten van optredens van Sum 41, Backfire!, Hatebreed, Converge, Heideroosjes en The Interrupters.

Lees ook: Backfire! terug op het podium van Jera On Air

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen