Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air strikt Enter Shikari als vervanger Architects

Geplaatst opvrijdag 5 april 2019 - 15:59

Punk- en hardcorefestival Jera on Air heeft een waardige vervanger gevonden voor Architects. Deze zomer komt Enter Shikari naar Ysselsteyn.

De Engelse post-hardcoreband sluit de vrijdagavond (28 juni) het driedaagse festival af.

Poster
In eerste instantie had het festival Architects vastgelegd voor die dag. De band cancelde het optreden, omdat de Britse rockers het niet eens waren met de manier waarop ze op de festivalposter werden aangekondigd. In een zoektocht naar een vervanger is de festivalorganisatie uitgekomen bij Enter Shikari.

Lees ook: Domper voor Jera on Air: Architects cancelt optreden

Line-up compleet
De naam van Enter Shikari zong al een tijdje rond, maar vrijdag is de komst van de band bevestigd. Verder maakt de organisatie ook bekend dat Deez Nuts is vastgelegd voor de pre-party. Daarmee is de line-up voor de 27ste editie compleet.

Het festival vindt 27 tot en met 29 juni plaats in Ysselsteyn. Liefhebbers kunnen dan onder andere genieten van optredens van Sum 41, Backfire!, Hatebreed, Converge, Heideroosjes en The Interrupters.

Lees ook: Backfire! terug op het podium van Jera On Air

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen