Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera on Air strikt Enter Shikari als vervanger Architects

Geplaatst opvrijdag 5 april 2019 - 15:59

Punk- en hardcorefestival Jera on Air heeft een waardige vervanger gevonden voor Architects. Deze zomer komt Enter Shikari naar Ysselsteyn.

De Engelse post-hardcoreband sluit de vrijdagavond (28 juni) het driedaagse festival af.

Poster
In eerste instantie had het festival Architects vastgelegd voor die dag. De band cancelde het optreden, omdat de Britse rockers het niet eens waren met de manier waarop ze op de festivalposter werden aangekondigd. In een zoektocht naar een vervanger is de festivalorganisatie uitgekomen bij Enter Shikari.

Lees ook: Domper voor Jera on Air: Architects cancelt optreden

Line-up compleet
De naam van Enter Shikari zong al een tijdje rond, maar vrijdag is de komst van de band bevestigd. Verder maakt de organisatie ook bekend dat Deez Nuts is vastgelegd voor de pre-party. Daarmee is de line-up voor de 27ste editie compleet.

Het festival vindt 27 tot en met 29 juni plaats in Ysselsteyn. Liefhebbers kunnen dan onder andere genieten van optredens van Sum 41, Backfire!, Hatebreed, Converge, Heideroosjes en The Interrupters.

Lees ook: Backfire! terug op het podium van Jera On Air

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen