Overslaan en naar de inhoud gaan

Jera On Air schrapt editie 2021

Geplaatst opzaterdag 15 mei 2021 - 8:07

Metalfestival Jera On Air in Ysselsteyn gaat ook dit jaar niet door vanwege de coronapandemie.

Vanwege de huidige beperkingen rondom het coronavirus is het niet mogelijk om een festival te organiseren, zo schrijft de organisatie achter het punk-, hardcore- en metalfestival op Facebook. Het festival wordt verplaatst naar 23, 24 en 25 Juni 2022.

Volgend jaar extra groot
"Doordat het festival nu al twee jaar op rij geen doorgang kan vinden hebben wij besloten om volgend jaar extra groot uit te gaan pakken", laat de organisatie van Jera On Air weten. Zo zal de donderdagavond in plaats van pre party omgedoopt worden tot volwaardige festivalavond. Mensen die al een ticket hadden gekocht, krijgen een mail met informatie over de mogelijkheden.

Lees ook: Headliners Jera On Air schuiven door naar 2021

The Offspring
Eerder maakte de organisatie nog bekend dat The Offspring, The Hives, Anti Flag en Life of Agony dit jaar zouden komen. De organisatie laat weten dat de kans groot is dat één of meerdere van deze bands ook volgend jaar op het affiche staan. De eerste bands van de editie van 2022 worden later deze maand bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen