Overslaan en naar de inhoud gaan

Jehova’s Getuigen niet langs de deur met De Wachttoren

Geplaatst opvrijdag 26 november 2021 - 6:00

De Jehova’s Getuigen gaan dit jaar in november niet langs de deuren om hun tijdschrift De Wachttoren te promoten.

Dat laat Yannick van der Maale, woordvoerder van Jehova in Sittard, weten.

Toevallige ontmoetingen
Sinds het begin van de coronapandemie is het kerkgenootschap daarmee gestopt en zoekt men naar andere manieren om potentiële leden te bereiken. Via buren, familie en bij toevallige ontmoetingen proberen de getuigen hun boodschap voor dit najaar over te brengen. Die boodschap luidt: binnenkort een betere wereld.

Discussie
De bijeenkomsten van de Jehova’s Getuigen, men spreekt over vergaderingen, zijn tegenwoordig online en over vaccineren bestaat binnen de gemeenschap geen discussie: "we zijn niet tegen vaccineren, elke Jehova’s Getuige mag een eigen beslissing nemen of ze dat willen of niet. Er zijn veel getuigen die zich laten inenten”, zegt Van der Maale.

De Wachttoren heeft dit najaar een landelijke oplage van 220.000 stuks. Naast de papieren versie is het tijdschrift ook online te lezen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen