Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeffrey van As nieuwe technisch directeur Roda JC

Geplaatst opwoensdag 12 februari 2020 - 17:54

Jeffrey van As is de komende tweeënhalf jaar technisch directeur bij Roda JC.

Van As was tot vorig jaar december manager voetbalzaken bij ADO Den Haag. Bij de club in de hofstad werd hij toen op non-actief gezet vanwege de tegenvallende resultaten.

Hoger niveau
Lang heeft hij niet zonder werkgever gezeten. Bij Roda gaat hij de komende seizoenen aan de slag om beleid uit te stippelen om de club naar een hoger niveau te tillen.

De 47-jarige oud-voetballer, die vier seizoenen bij MVV speelde, wordt donderdagochtend gepresenteerd in het Parkstad Limburg Stadion, zo meldt Roda via de clubkanalen.

Harm van Veldhoven
De koempelclub zit al sinds vorig jaar zomer zonder technisch directeur. Destijds stapte Harm van Veldhoven op, omdat hij geen heil zag in de samenwerking met Mauricio Garcia de la Vega.

Vacatures
Met de komst van Van As zijn nog niet alle vacatures ingevuld. Roda JC moet nog op zoek naar een nieuwe trainer, een nieuwe algemeen directeur en een volledige Raad van Commissarissen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen