Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeffrey van As is manager voetbalzaken bij ADO Den Haag

Geplaatst opzaterdag 21 januari 2017 - 19:29

Jeffrey van As is de nieuwe manager voetbalzaken van ADO Den Haag. Vrijdag heeft hij een overeenkomst getekend die hem tot het einde van dit seizoen aan de club verbindt.

De verdediger was twee weken geleden nog aandachtig toeschouwer bij zijn oude club MVV, dat oefende tegen FC Seraing. Van As speelde van 1992 tot einde seizoen 1996 bij de Maastrichtse club.

ADO Den Haag
Van As (44) speelde van 2002 tot 2004 als speler in het groen-geel. Later ging hij bij ADO Den Haag aan de slag als scout van het eerste elftal. Daarna was Van As ook nog technisch directeur bij NAC Breda, de club waarvoor hij als speler ook actief was tussen 1996 en 2002.

Bij ADO zal Van As zich gaan bezig houden met de scouting van het eerste elftal en het tweede team.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV-aanvoerder in belangstelling ADO Den Haag
MVV-aanvoerder vertrekt naar eredivisieclub
alfons groenendijk
Groenendijk komt voorlopig niet naar Roda JC Kerkrade
'Toekomst Nick Kuipers bij ADO Den Haag onzeker'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen