Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeffrey van As krijgt groen licht om spelers te halen

Geplaatst opwoensdag 20 mei 2020 - 20:26

De technisch directeur van Roda JC, Jeffrey van As, wil nu alles rond is met de investeerders, gaan bouwen aan een team.

Bouwen
Van As kon tot nu toe nog niet veel vooruit kijken naar volgend seizoen omdat er op de achtergrond hard gewerkt werd aan een reddingsplan voor Roda JC. Dat plan, een structuurwijziging, werd woensdagmiddag gepresenteerd. En dus kan Van As aan de slag. "Wat er in het verleden gebeurd is, dat willen we niet meer. Dat is ook niet mijn stijl. We willen met beleid bouwen aan een team en niet het geld over de balk smijten."

Budget
Bert Peels, een van de geldschieters en initiator van de nieuwe structuur, moedigt Van As aan om aan de slag te gaan met het team voor volgend jaar. "Er is nu budget. We willen bij de top van de competitie gaan horen. Vrij spel heeft Jeffrey van As niet, maar hij kan nu gas gaan geven om spelers aan te trekken."

Trainer
Roda JC Kerkrade is ook nog op zoek naar een nieuwe trainer. Daar wil Van As nog niet veel over kwijt. "Dat hou ik voor mezelf. Maar nu kunnen we wel een concreet voorstel aan hem doen. De komende weken zal daar meer duidelijkheid over komen.'

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen