Eerste training Roda JC Jurgen Streppel Richard Jensen (21 jun 2021)

Eerste training: wordt het gras groener bij Roda JC?

Bijna een maand na de uitschakeling in de play-offs om promotie naar de Eredivisie is Roda JC Kerkrade aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen.

Edit - RODA juichen
Van As blikt terug op Roda-seizoen: 'Ging weer over voetbal'

Bij vlagen aantrekkelijk voetbal, een achtste plaats op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie (KKD) en N.E.C. als eindstation in de play-offs; het is een beknopte samenvatting van het seizoen van Roda JC Kerkrade.

AG Sport Jeffrey van As
'Zelfs in Maastricht zijn mensen positief over Roda JC'

Roda JC zette sportief stappen in het afgelopen seizoen, maar het wordt een fikse uitdaging voor de club om op sportief én financieel vlak de opmars voort te zetten.

Derby Roda JC - MVV // L-R:Koen Kostons of MVV, Danny Bakker of Roda JC (14 nov 2020)
Roda JC: Bakker wacht, Roulaux vertrekt, Jensen blijft

Danny Bakker heeft een contractaanbod van Roda JC voorlopig naast zich neergelegd. De middenvelder annex verdediger is transfervrij en rekent op interesse van meer clubs.

Roda JC - Cambuur Leeuwarden (28 maart 2021)
De toekomst van Roda JC: stagneren, doorpakken of bridgen?

Het slotakkoord van het Limburgs voetbalseizoen was donderdag voor Roda JC Kerkrade. De promotiedroom spatte tegen N.E.C. (3-0) uiteen en nu is het de vraag of Roda volgend jaar wel een volgende stap kan zetten.

Reginald Thal (03 mei 2021)
Reginald Thal: 'Stadion De Koel is niet meer van deze tijd'

Oud-voetballer Reginald Thal vindt het stadion van VVV-Venlo, De Koel, niet meer bij deze tijd horen. "Het is een amateurstadion."

AG Sport Jeffrey van As
Technisch directeur: 'Begroting Roda blijft uitdaging'

De begroting van Roda JC Kerkrade voor komend seizoen is volgens technisch directeur Jeffrey van As een uitdaging. "De inkomsten zijn anders dan andere jaren."

Jeffrey van As
Geen sprake van promotiedruk binnen Roda JC

Volgens de technisch directeur van Roda JC Jeffrey van As is er binnen de club geen enkele druk om dit jaar te moeten promoveren. "Clubs als Cambuur, De Graafschap en NAC Breda moeten dit jaar, bij ons mag het."

Parkstad Limburg Stadion - Roda JC
Het licht is uit bij Roda JC: geen transfers in sloturen

Roda JC Kerkrade gaat zich in de laatste uren van de window niet meer roeren op de transfermarkt.

Roel Brouwers Roda JC Kerkrade
Brouwers coacht Roda in Breda, transfer Croux bijna afgerond

Roel Brouwers staat ook vrijdag als hoofdtrainer voor de groep wanneer Roda JC Kerkrade op bezoek gaat bij NAC Breda.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane