Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeanette vierde finalefeest Heel Holland Bakt in Limburg

Geplaatst opdinsdag 11 februari 2020 - 7:42

Hoewel Jeanette Hendrikx al een tijdje in Den Haag woont, vierde ze haar finaleplaats in Heel Holland Bakt zondag gewoon 'thuis' in Limburg.

"We hebben het gevierd in Limburg waar ik vandaan kom. Mijn schoonzus heeft een feestzaal en daar hebben we op een groot scherm gekeken", vertelt de bakster uit Lomm in het Algemeen Dagblad.

Finale
Jeanette plaatste zich dankzij haar heerlijke creaties voor de finale van het populaire bakprogramma. Zondag zagen 3,8 miljoen mensen hoe Anouk de Limburgse bakster aftroefde in de finale. De docente maakte de eetbare rubiks-kubus, het verrassingsdessert en het anderhalf meter lang taartspektakel net iets beter. En won daarmee de titel.

Heel trots
Toch was Jeanette vooral trots op haar optreden in het populaire bakprogramma. "Ondanks dat ik niet gewonnen heb, ben ik trots en dankbaar dat ik deze bijzondere finaledag mee mocht maken", vertelt de Limburgse op Facebook. "Het was een enorme rollercoaster, maar ik had het voor geen goud willen missen. Dat ik ├╝berhaupt dit avontuur aan heb durven gaan, voelt als een overwinning op zich."

Droombaan
Jeanette had zondag nog meer te vieren dan alleen de finaleplaats in Heel Holland Bakt. "Ik hoorde afgelopen vrijdag dat ik ben aangenomen op een schapenboerderij in Voorschoten. Parttime. Dus ik kan ook blijven bakken", vertelt de schapenhoedster trots in de krant.

Schapen
Jeanette heeft namelijk twee passies: bakken en schapen. Thuis in Limburg werkte ze samen met haar vader met schapen. Sterker nog, er waren zelfs vier schapen van haar aanwezig in het weiland rond de Heel Holland Bakt-tent om haar tijdens de finale morele steun te geven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen