Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeanette vierde finalefeest Heel Holland Bakt in Limburg

Geplaatst opdinsdag 11 februari 2020 - 7:42

Hoewel Jeanette Hendrikx al een tijdje in Den Haag woont, vierde ze haar finaleplaats in Heel Holland Bakt zondag gewoon 'thuis' in Limburg.

"We hebben het gevierd in Limburg waar ik vandaan kom. Mijn schoonzus heeft een feestzaal en daar hebben we op een groot scherm gekeken", vertelt de bakster uit Lomm in het Algemeen Dagblad.

Finale
Jeanette plaatste zich dankzij haar heerlijke creaties voor de finale van het populaire bakprogramma. Zondag zagen 3,8 miljoen mensen hoe Anouk de Limburgse bakster aftroefde in de finale. De docente maakte de eetbare rubiks-kubus, het verrassingsdessert en het anderhalf meter lang taartspektakel net iets beter. En won daarmee de titel.

Heel trots
Toch was Jeanette vooral trots op haar optreden in het populaire bakprogramma. "Ondanks dat ik niet gewonnen heb, ben ik trots en dankbaar dat ik deze bijzondere finaledag mee mocht maken", vertelt de Limburgse op Facebook. "Het was een enorme rollercoaster, maar ik had het voor geen goud willen missen. Dat ik überhaupt dit avontuur aan heb durven gaan, voelt als een overwinning op zich."

Droombaan
Jeanette had zondag nog meer te vieren dan alleen de finaleplaats in Heel Holland Bakt. "Ik hoorde afgelopen vrijdag dat ik ben aangenomen op een schapenboerderij in Voorschoten. Parttime. Dus ik kan ook blijven bakken", vertelt de schapenhoedster trots in de krant.

Schapen
Jeanette heeft namelijk twee passies: bakken en schapen. Thuis in Limburg werkte ze samen met haar vader met schapen. Sterker nog, er waren zelfs vier schapen van haar aanwezig in het weiland rond de Heel Holland Bakt-tent om haar tijdens de finale morele steun te geven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen