Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeanette vierde finalefeest Heel Holland Bakt in Limburg

Geplaatst opdinsdag 11 februari 2020 - 7:42

Hoewel Jeanette Hendrikx al een tijdje in Den Haag woont, vierde ze haar finaleplaats in Heel Holland Bakt zondag gewoon 'thuis' in Limburg.

"We hebben het gevierd in Limburg waar ik vandaan kom. Mijn schoonzus heeft een feestzaal en daar hebben we op een groot scherm gekeken", vertelt de bakster uit Lomm in het Algemeen Dagblad.

Finale
Jeanette plaatste zich dankzij haar heerlijke creaties voor de finale van het populaire bakprogramma. Zondag zagen 3,8 miljoen mensen hoe Anouk de Limburgse bakster aftroefde in de finale. De docente maakte de eetbare rubiks-kubus, het verrassingsdessert en het anderhalf meter lang taartspektakel net iets beter. En won daarmee de titel.

Heel trots
Toch was Jeanette vooral trots op haar optreden in het populaire bakprogramma. "Ondanks dat ik niet gewonnen heb, ben ik trots en dankbaar dat ik deze bijzondere finaledag mee mocht maken", vertelt de Limburgse op Facebook. "Het was een enorme rollercoaster, maar ik had het voor geen goud willen missen. Dat ik überhaupt dit avontuur aan heb durven gaan, voelt als een overwinning op zich."

Droombaan
Jeanette had zondag nog meer te vieren dan alleen de finaleplaats in Heel Holland Bakt. "Ik hoorde afgelopen vrijdag dat ik ben aangenomen op een schapenboerderij in Voorschoten. Parttime. Dus ik kan ook blijven bakken", vertelt de schapenhoedster trots in de krant.

Schapen
Jeanette heeft namelijk twee passies: bakken en schapen. Thuis in Limburg werkte ze samen met haar vader met schapen. Sterker nog, er waren zelfs vier schapen van haar aanwezig in het weiland rond de Heel Holland Bakt-tent om haar tijdens de finale morele steun te geven.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen