Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Francis strijdt in tv-programma om de meeste 'likes'

Geplaatst opdinsdag 29 juni 2021 - 13:36

Influencer Jay Francis uit Born, beter bekend als Tisjeboy Jay, neemt deel aan het programma 'Like me, I'm Famous!' dat vanaf woensdag 14 juli te zien is op tv.

In het programma strijden tien influencers met elkaar om zoveel mogelijk likes en zo min mogelijk dislikes te krijgen van elkaar.

Spel verlaten
Aan het eind van elke aflevering is er een Like Me-ceremonie. De deelnemer die op dat moment de minste likes heeft, moet het spel verlaten. Degene die als winnaar uit de strijd komt, krijgt op streamingsdienst Videoland een eigen pilot.

In het programma neemt Francis het op tegen Donny Roelvink, Femke Meines, Harm de Vries, Jiami Jongejan, Joan Pronk, Joey Anchando, Niek Marijnissen, Roxanne Kwant en Vonneke Ritveld.

Temptation Island
Francis maakt onder de naam Tisjeboy Jay al jaren filmpjes op social media. Daarnaast nam hij deel aan het televisieprogramma Temptation Island, waarin hij vrouwen met zijn charmes probeerde te verleiden. Ook is hij bodybuilder en treedt hij op als comedian.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen