Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Francis strijdt in tv-programma om de meeste 'likes'

Geplaatst opdinsdag 29 juni 2021 - 13:36

Influencer Jay Francis uit Born, beter bekend als Tisjeboy Jay, neemt deel aan het programma 'Like me, I'm Famous!' dat vanaf woensdag 14 juli te zien is op tv.

In het programma strijden tien influencers met elkaar om zoveel mogelijk likes en zo min mogelijk dislikes te krijgen van elkaar.

Spel verlaten
Aan het eind van elke aflevering is er een Like Me-ceremonie. De deelnemer die op dat moment de minste likes heeft, moet het spel verlaten. Degene die als winnaar uit de strijd komt, krijgt op streamingsdienst Videoland een eigen pilot.

In het programma neemt Francis het op tegen Donny Roelvink, Femke Meines, Harm de Vries, Jiami Jongejan, Joan Pronk, Joey Anchando, Niek Marijnissen, Roxanne Kwant en Vonneke Ritveld.

Temptation Island
Francis maakt onder de naam Tisjeboy Jay al jaren filmpjes op social media. Daarnaast nam hij deel aan het televisieprogramma Temptation Island, waarin hij vrouwen met zijn charmes probeerde te verleiden. Ook is hij bodybuilder en treedt hij op als comedian.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen