Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 21:20

Jay Driessen staat er voor open om voorlopig de taken van Robert Maaskant over te nemen als coach van VVV-Venlo.

Driessen is een oud-speler van de Venlose club en was in het verleden al assistent van trainer Maurice Steijn bij VVV-Venlo.

Maaskant en Libregts
Directeur Marco Bogers vertelt L1 dat de club eerst alle zaken met Robert Maaskant en Raymond Libregts netjes wil afhandelen. Dan pas komt het aanstellen van een nieuwe trainer aan de orde. "Of dat in de interim-vorm of in een andere vorm is, daar zijn we mee bezig. Jay Driesssen is gevraagd of hij die rol voorlopig op zich wil nemen", aldus Bogers. "Hij wil net als de club dat de zaken met het ontslagen trainersduo eerst correct afgehandeld worden. In die fase zitten we en daarna kunnen we pas de volgende stap nemen. Driessen staat er in elk geval voor open.”

Vier weken
Driessen beschikt niet over de papieren die vereist zijn voor een hoofdtrainer in de Eredivisie, maar de KNVB verleent VVV-Venlo vier weken dispensatie. Dat geeft de Venlose eredivisionist meer tijd om naar een geschikte opvolger voor de maandag ontslagen Robert Maaskant te zoeken. Tot de laatste wedstrijd voor de winterstop kan Driessen als hoofdtrainer fungeren.

Lees ook: Robert Maaskant over ontslag: ‘Het is niet anders’

Al Wahda FC
De 50-jarige Driessen vertrok afgelopen zomer met Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar verklaarde zich solidair met Haagse oefenmeester toen deze door Al Wahda FC aan de kant gezet werd. Ook hij legde zijn functie neer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen