Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 21:20

Jay Driessen staat er voor open om voorlopig de taken van Robert Maaskant over te nemen als coach van VVV-Venlo.

Driessen is een oud-speler van de Venlose club en was in het verleden al assistent van trainer Maurice Steijn bij VVV-Venlo.

Maaskant en Libregts
Directeur Marco Bogers vertelt L1 dat de club eerst alle zaken met Robert Maaskant en Raymond Libregts netjes wil afhandelen. Dan pas komt het aanstellen van een nieuwe trainer aan de orde. "Of dat in de interim-vorm of in een andere vorm is, daar zijn we mee bezig. Jay Driesssen is gevraagd of hij die rol voorlopig op zich wil nemen", aldus Bogers. "Hij wil net als de club dat de zaken met het ontslagen trainersduo eerst correct afgehandeld worden. In die fase zitten we en daarna kunnen we pas de volgende stap nemen. Driessen staat er in elk geval voor open.”

Vier weken
Driessen beschikt niet over de papieren die vereist zijn voor een hoofdtrainer in de Eredivisie, maar de KNVB verleent VVV-Venlo vier weken dispensatie. Dat geeft de Venlose eredivisionist meer tijd om naar een geschikte opvolger voor de maandag ontslagen Robert Maaskant te zoeken. Tot de laatste wedstrijd voor de winterstop kan Driessen als hoofdtrainer fungeren.

Lees ook: Robert Maaskant over ontslag: ‘Het is niet anders’

Al Wahda FC
De 50-jarige Driessen vertrok afgelopen zomer met Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar verklaarde zich solidair met Haagse oefenmeester toen deze door Al Wahda FC aan de kant gezet werd. Ook hij legde zijn functie neer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen