Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 21:20

Jay Driessen staat er voor open om voorlopig de taken van Robert Maaskant over te nemen als coach van VVV-Venlo.

Driessen is een oud-speler van de Venlose club en was in het verleden al assistent van trainer Maurice Steijn bij VVV-Venlo.

Maaskant en Libregts
Directeur Marco Bogers vertelt L1 dat de club eerst alle zaken met Robert Maaskant en Raymond Libregts netjes wil afhandelen. Dan pas komt het aanstellen van een nieuwe trainer aan de orde. "Of dat in de interim-vorm of in een andere vorm is, daar zijn we mee bezig. Jay Driesssen is gevraagd of hij die rol voorlopig op zich wil nemen", aldus Bogers. "Hij wil net als de club dat de zaken met het ontslagen trainersduo eerst correct afgehandeld worden. In die fase zitten we en daarna kunnen we pas de volgende stap nemen. Driessen staat er in elk geval voor open.”

Vier weken
Driessen beschikt niet over de papieren die vereist zijn voor een hoofdtrainer in de Eredivisie, maar de KNVB verleent VVV-Venlo vier weken dispensatie. Dat geeft de Venlose eredivisionist meer tijd om naar een geschikte opvolger voor de maandag ontslagen Robert Maaskant te zoeken. Tot de laatste wedstrijd voor de winterstop kan Driessen als hoofdtrainer fungeren.

Lees ook: Robert Maaskant over ontslag: ‘Het is niet anders’

Al Wahda FC
De 50-jarige Driessen vertrok afgelopen zomer met Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten, maar verklaarde zich solidair met Haagse oefenmeester toen deze door Al Wahda FC aan de kant gezet werd. Ook hij legde zijn functie neer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen