Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Driessen tijdelijk nieuwe trainer VVV-Venlo

Geplaatst opvrijdag 15 november 2019 - 20:35

Jay Driessen wordt tijdelijk de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo.

Dat maakt de voetbalclub vrijdagavond bekend.

Beschikbaar
Driessen gaf eerder deze week al aan beschikbaar te zijn om de ontslagen oefenmeester Robert Maaskant op te volgen.

Lees ook: Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Winterstop
De nieuwe trainer staat vanaf maandag 18 november op het trainingsveld in Venlo. Hij neemt de honneurs tot aan de winterstop waar.

Emiraten
Driessen, oud-speler van de Venlose club, vertrok in juni van dit jaar met de toenmalige VVV-hoofdtrainer Maurice Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten. De twee gingen bij Al Wahda aan de slag.

Warm contact
In de oliestaat is het duo inmiddels aan de kant gezet, waardoor Driessen als hoofdtrainer bij VVV-Venlo kan beginnen. "Tijdens mijn korte avontuur bij Al Wahda heb ik warm contact gehouden met diverse personen binnen VVV-Venlo. Toen mij gevraagd werd of ik in Venlo tot aan de winterstop voor de groep wilde gaan staan heb ik daar niet lang over na hoeven te denken en heb ik meteen 'ja' gezegd", zegt Driessen.

Dispensatie
De club heeft tot de winterstop dispensatie van de KNVB gekregen om Driessen aan te stellen. Hij heeft namelijk geen diploma om als hoofdtrainer bij een betaald voetbalclub langs de lijn te mogen staan. "We gaan ons de komende periode beraden op de invulling van de technische staf voor de tweede seizoenshelft", zegt technisch manager Stan Valckx daarover.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen