Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Driessen tijdelijk nieuwe trainer VVV-Venlo

Geplaatst opvrijdag 15 november 2019 - 20:35

Jay Driessen wordt tijdelijk de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo.

Dat maakt de voetbalclub vrijdagavond bekend.

Beschikbaar
Driessen gaf eerder deze week al aan beschikbaar te zijn om de ontslagen oefenmeester Robert Maaskant op te volgen.

Lees ook: Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Winterstop
De nieuwe trainer staat vanaf maandag 18 november op het trainingsveld in Venlo. Hij neemt de honneurs tot aan de winterstop waar.

Emiraten
Driessen, oud-speler van de Venlose club, vertrok in juni van dit jaar met de toenmalige VVV-hoofdtrainer Maurice Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten. De twee gingen bij Al Wahda aan de slag.

Warm contact
In de oliestaat is het duo inmiddels aan de kant gezet, waardoor Driessen als hoofdtrainer bij VVV-Venlo kan beginnen. "Tijdens mijn korte avontuur bij Al Wahda heb ik warm contact gehouden met diverse personen binnen VVV-Venlo. Toen mij gevraagd werd of ik in Venlo tot aan de winterstop voor de groep wilde gaan staan heb ik daar niet lang over na hoeven te denken en heb ik meteen 'ja' gezegd", zegt Driessen.

Dispensatie
De club heeft tot de winterstop dispensatie van de KNVB gekregen om Driessen aan te stellen. Hij heeft namelijk geen diploma om als hoofdtrainer bij een betaald voetbalclub langs de lijn te mogen staan. "We gaan ons de komende periode beraden op de invulling van de technische staf voor de tweede seizoenshelft", zegt technisch manager Stan Valckx daarover.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen