Overslaan en naar de inhoud gaan

Jay Driessen tijdelijk nieuwe trainer VVV-Venlo

Geplaatst opvrijdag 15 november 2019 - 20:35

Jay Driessen wordt tijdelijk de nieuwe hoofdtrainer van VVV-Venlo.

Dat maakt de voetbalclub vrijdagavond bekend.

Beschikbaar
Driessen gaf eerder deze week al aan beschikbaar te zijn om de ontslagen oefenmeester Robert Maaskant op te volgen.

Lees ook: Jay Driessen wil Maaskant tijdelijk opvolgen bij VVV-Venlo

Winterstop
De nieuwe trainer staat vanaf maandag 18 november op het trainingsveld in Venlo. Hij neemt de honneurs tot aan de winterstop waar.

Emiraten
Driessen, oud-speler van de Venlose club, vertrok in juni van dit jaar met de toenmalige VVV-hoofdtrainer Maurice Steijn naar de Verenigde Arabische Emiraten. De twee gingen bij Al Wahda aan de slag.

Warm contact
In de oliestaat is het duo inmiddels aan de kant gezet, waardoor Driessen als hoofdtrainer bij VVV-Venlo kan beginnen. "Tijdens mijn korte avontuur bij Al Wahda heb ik warm contact gehouden met diverse personen binnen VVV-Venlo. Toen mij gevraagd werd of ik in Venlo tot aan de winterstop voor de groep wilde gaan staan heb ik daar niet lang over na hoeven te denken en heb ik meteen 'ja' gezegd", zegt Driessen.

Dispensatie
De club heeft tot de winterstop dispensatie van de KNVB gekregen om Driessen aan te stellen. Hij heeft namelijk geen diploma om als hoofdtrainer bij een betaald voetbalclub langs de lijn te mogen staan. "We gaan ons de komende periode beraden op de invulling van de technische staf voor de tweede seizoenshelft", zegt technisch manager Stan Valckx daarover.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen