Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarno Errens tekent tweejarig contract bij NFC

Geplaatst opdonderdag 12 mei 2022 - 12:48

MMA-fighter Jarno Errens heeft een tweejarig contract bij de organisatie van de NFC getekend.

De uit Hulsberg afkomstige vechtsporter is daardoor de komende twee jaar gegarandeerd van aansprekende gevechten bij deze wedstrijdpromoter.

Publiekstrekker
Met het contracteren van Errens haalt de NFC een publiekstrekker binnen. Naast talent heeft Errens de afgelopen tijd een attractieve stijl ontwikkeld.

Errens heeft in zijn nieuwe contract een ontsnappingsclausule laten opnemen. Mocht hij zich op sportief en financieel vlak kunnen verbeteren is hij vrij om over te stappen naar een andere bond. De ambitieuze Errens heeft reeds eerder aangegeven dat hij in de toekomst graag voor de UFC wil uitkomen.

Lees ook: Kooivechter Jarno Errens geeft titel niet zomaar op

Errens veroverde op 21 december 2021 onverwacht de Europese titel door de veel sterk geachte Duitser Max Coga te verslaan. Vorige maand verloor hij deze titel in het gevecht met Özyildirim echter weer. Hij verloor via unanimous decision. De Duitse Turk was worstelend te sterk voor de Limburger.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen