Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarige Verstappen over vijfde plek: 'Het ging best goed'

Geplaatst opzondag 30 september 2018 - 15:23

Max Verstappen rukte tijdens de Grand Prix van Rusland in de eerste zeven rondjes van de negentiende plek op naar de vijfde.

"Het ging best goed", zei Verstappen na afloop voor de camera van Ziggo Sport. "De auto voelde heel goed aan."

Furieuze start
Met een furieuze start stuurde Verstappen zijn bolide van de negentiende plek naar P5. "Het grip op de banden was goed. We konden er makkelijk doorheen komen", aldus de 21-jarige Red Bull-coureur. Door zijn knappe inhaalrace werd hij zondag verkozen tot 'Driver of the Day'.

Lees ook: Jarige Max Verstappen wordt vijfde na knappe inhaalrace

Bandenwissel
Verstappen stelde zijn verplichte bandenwissel vervolgens héél lang uit, waardoor hij zelfs een tijdje wedstrijdleider was. Een eerdere bandenwissel had volgens Verstappen niet veel verschil gemaakt.

Japan
Volgend weekend staat de Grand Prix van Japan op het programma. "Even afwachten wat we in Japan kunnen doen. We gaan het zien."

Lees ook: TERUGLEZEN: Inhaalrace voor Max Verstappen in Rusland

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV