Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarige Music Dome strikt concept wereldberoemde club Pacha

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 17:04

Music Dome heeft het concept van de wereldberoemde club Pacha van het Spaanse feesteiland Ibiza naar Kerkrade weten te halen.

De uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion viert op 26 januari haar driejarige bestaan.

Ibiza
Speciaal voor dit verjaardagsfeest wil Music Dome met het concept een stukje Ibiza naar Kerkrade halen. Wereldwijd telt Pacha meer dan twintig clubs. De bekendste vestiging ligt op het populaire Spaanse feesteiland.

Terugkeer
Naast het concept van de beroemde Spaanse discotheek zijn ook Kim Kaey en Lucas & Steve gestrikt. Het Maastrichtse dj-duo stond ook tijdens de opening van Music Dome achter de draaitafels.

Vijfde leven
De Kerkraadse club is al toe aan het vijfde leven. In 2002 opende de zaak als Vizion de deuren. Daarna werd het de Bozzini. Vervolgens ging de uitgaansgelegenheid verder als Mixx en Kingdom Club. Nadat de Kingdom Club definitief dicht ging, gaat de zaak als Music Dome door het leven.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen