Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Jarige Music Dome strikt concept wereldberoemde club Pacha

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 17:04

Music Dome heeft het concept van de wereldberoemde club Pacha van het Spaanse feesteiland Ibiza naar Kerkrade weten te halen.

De uitgaansgelegenheid in het Parkstad Limburg Stadion viert op 26 januari haar driejarige bestaan.

Ibiza
Speciaal voor dit verjaardagsfeest wil Music Dome met het concept een stukje Ibiza naar Kerkrade halen. Wereldwijd telt Pacha meer dan twintig clubs. De bekendste vestiging ligt op het populaire Spaanse feesteiland.

Terugkeer
Naast het concept van de beroemde Spaanse discotheek zijn ook Kim Kaey en Lucas & Steve gestrikt. Het Maastrichtse dj-duo stond ook tijdens de opening van Music Dome achter de draaitafels.

Vijfde leven
De Kerkraadse club is al toe aan het vijfde leven. In 2002 opende de zaak als Vizion de deuren. Daarna werd het de Bozzini. Vervolgens ging de uitgaansgelegenheid verder als Mixx en Kingdom Club. Nadat de Kingdom Club definitief dicht ging, gaat de zaak als Music Dome door het leven.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen