Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarig Toverland geeft vijf abonnementen weg: 18 jaar geldig

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 11:08

Pretpark Toverland mocht afgelopen zondag achttien kaarsjes uitblazen. Om te vieren dat het pretpark in Sevenum achttien jaar geleden haar deuren opende, strooit het amusementspark met een opmerkelijk cadeau.

Er zijn vijf abonnementen voor een periode van achttien jaar te winnen, meldt Toverland. Eén persoon wint uiteindelijk die abonnementen, die hij mag weggeven aan vier familieleden of vrienden.

Magische herinneringen
Om kans te maken op het cadeau roept Toverland haar bezoekers op om de meest magische herinnering van de afgelopen achttien jaar te delen. Dat kan tot 11 juni via de website. "Wij roepen iedereen dan ook op om op een zo creatief mogelijke manier hun mooiste herinnering aan Toverland met ons te delen", zegt commercieel directeur Carin van Berkel.

Bezoekersaantallen blijven groeien
Toverland begon in 2001 met toen nog alleen het overdekte themagebied Het Land van Toos. Het eerste jaar was goed voor 175.000 bezoekers. Vorig jaar bracht een recordaantal van 812.000 gasten een bezoek aan het Sevenumse familliepark. Toverland zet in op de één miljoen, met onder andere nieuwe uitbreidingen waaronder een hotelresort.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen