Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarig Claydrum viert extra feestje met Nina Kraviz

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 12:30

Technofeest Claydrum gaat een extra verjaardagsfeestje organiseren vanwege het tienjarig bestaan. Omdat de kaartverkoop voor het event op 21 september dermate voorspoedig verloopt wordt een extra feest in club Complex in Maastricht georganiseerd.

Dat laat organisator Lucas de Beaumont weten.

Grote naam
"Omdat er al heel veel kaarten zijn verkocht gaan we onze verjaardag verlengen met een tweede editie die op 28 september gaat plaatsvinden", zegt de organisator. Speciaal voor dit tweede verjaardagsfeest van technofeest Claydrum is Nina Kraviz gestrikt. Een naam waar De Beaumont zeer content mee is. "Want ze doet bijna nooit club shows in Nederland."

Jeff Mills
Eigenlijk zou er maar één verjaardagspartijtje van Claydrum plaatsvinden in Complex langs de Maas, de club die nu al drie jaar de thuisbasis is van het populaire technofeest. Zo wordt de Amerikaanse techno-grootheid Jeff Mills een week eerder naar Maastricht gehaald.

Lees ook: Claydrum viert verjaardag met techno-grootheid Jeff Mills

Tien jaar
Het technofeest wordt al tien jaar lang meerdere keren per jaar georganiseerd. Het is uitgegroeidt tot een succesvol feest voor technoliefhebbers. Voordat het event in de voormalige Platte Zaol neerstreek, vond het onder andere plaats in de Muziekgieterij. De eerste editie van het succesvolle festijn werd destijds in de kelder van Kadans gehouden. In dit pand zit inmiddels restaurant Tokyoto.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen