Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarig Claydrum viert extra feestje met Nina Kraviz

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 12:30

Technofeest Claydrum gaat een extra verjaardagsfeestje organiseren vanwege het tienjarig bestaan. Omdat de kaartverkoop voor het event op 21 september dermate voorspoedig verloopt wordt een extra feest in club Complex in Maastricht georganiseerd.

Dat laat organisator Lucas de Beaumont weten.

Grote naam
"Omdat er al heel veel kaarten zijn verkocht gaan we onze verjaardag verlengen met een tweede editie die op 28 september gaat plaatsvinden", zegt de organisator. Speciaal voor dit tweede verjaardagsfeest van technofeest Claydrum is Nina Kraviz gestrikt. Een naam waar De Beaumont zeer content mee is. "Want ze doet bijna nooit club shows in Nederland."

Jeff Mills
Eigenlijk zou er maar één verjaardagspartijtje van Claydrum plaatsvinden in Complex langs de Maas, de club die nu al drie jaar de thuisbasis is van het populaire technofeest. Zo wordt de Amerikaanse techno-grootheid Jeff Mills een week eerder naar Maastricht gehaald.

Lees ook: Claydrum viert verjaardag met techno-grootheid Jeff Mills

Tien jaar
Het technofeest wordt al tien jaar lang meerdere keren per jaar georganiseerd. Het is uitgegroeidt tot een succesvol feest voor technoliefhebbers. Voordat het event in de voormalige Platte Zaol neerstreek, vond het onder andere plaats in de Muziekgieterij. De eerste editie van het succesvolle festijn werd destijds in de kelder van Kadans gehouden. In dit pand zit inmiddels restaurant Tokyoto.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen