Overslaan en naar de inhoud gaan

Jarig Claydrum viert extra feestje met Nina Kraviz

Geplaatst opwoensdag 1 mei 2019 - 12:30

Technofeest Claydrum gaat een extra verjaardagsfeestje organiseren vanwege het tienjarig bestaan. Omdat de kaartverkoop voor het event op 21 september dermate voorspoedig verloopt wordt een extra feest in club Complex in Maastricht georganiseerd.

Dat laat organisator Lucas de Beaumont weten.

Grote naam
"Omdat er al heel veel kaarten zijn verkocht gaan we onze verjaardag verlengen met een tweede editie die op 28 september gaat plaatsvinden", zegt de organisator. Speciaal voor dit tweede verjaardagsfeest van technofeest Claydrum is Nina Kraviz gestrikt. Een naam waar De Beaumont zeer content mee is. "Want ze doet bijna nooit club shows in Nederland."

Jeff Mills
Eigenlijk zou er maar één verjaardagspartijtje van Claydrum plaatsvinden in Complex langs de Maas, de club die nu al drie jaar de thuisbasis is van het populaire technofeest. Zo wordt de Amerikaanse techno-grootheid Jeff Mills een week eerder naar Maastricht gehaald.

Lees ook: Claydrum viert verjaardag met techno-grootheid Jeff Mills

Tien jaar
Het technofeest wordt al tien jaar lang meerdere keren per jaar georganiseerd. Het is uitgegroeidt tot een succesvol feest voor technoliefhebbers. Voordat het event in de voormalige Platte Zaol neerstreek, vond het onder andere plaats in de Muziekgieterij. De eerste editie van het succesvolle festijn werd destijds in de kelder van Kadans gehouden. In dit pand zit inmiddels restaurant Tokyoto.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen