Beppie Kraft (24 okt 2019)

Beppie Kraft 75 jaar: 'Aan stoppen denk ik niet'

De Maastrichtse Beppie Kraft mag zaterdag 75 kaarsjes uitblazen. "Ik ben harstikke blij dat ik weer kan optreden, dus aan stoppen denk ik nog niet."

Verjaardag
Op deze dag zijn de meeste Limburgers jarig

Op 30 september vieren 2976 Limburgers hun verjaardag. Daarmee is deze dag de meestvoorkomende verjaardag in onze provincie.

Video: Chantal Janzen viert 39e verjaardag

Chantal Janzen blaast donderdag 39 kaarsjes uit. De zwangere presentatrice viert dit met een vertederende foto op Instagram.

Jarige Fernando Ricksen krijgt veel felicitaties

Fernando Ricksen is donderdag 41 jaar geworden.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten