Overslaan en naar de inhoud gaan

Japanse regels voor personeel Océ in Venlo

Geplaatst opdinsdag 7 oktober 2014 - 22:46

3600 medewerkers van de Venlose printerfabrikant Océ in Venlo zijn sinds deze week gebonden aan de Japanse normen en waarden van moederbedrijf Canon.

Deze filosofie wordt San-ji genoemd.

Bedrijfsbadge
Verplicht dragen de medewerkers voortaan een bedrijfsbadge bij zich met daarop de spelregels. Van directeur tot inpakker en van ingenieur tot de monteur: niemand ontkomt eraan.

Wereldwijd dragen ruim 200.000 personeelsleden zo'n bedrijfsbadge. Vijf jaar na de overname voegt Canon bij alle Océ-vestigingen 3600 mensen hier aan toe.

Lees woensdag meer in De Limburger/ Limburgs Dagblad en op Krant Digitaal.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

oce venlo
‘Océ-Canon zeer slechte werkgever’
Geduld Canon met Océ is op
Océ Venlo
Canon schrapt merknaam Venlose printerfabrikant Océ
Océ Venlo
Oud-medewerker: 'Vrede met verdwijnen naam Océ'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen