Overslaan en naar de inhoud gaan

Janzen: 'Ster komt tussen Star Wars-collectie te staan'

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 7:07

Chantal Janzen hoeft niet lang na te denken waar ze haar vijfde Zilveren Televizier-Ster thuis neer gaat zetten. Die won ze woensdagavond in de categorie beste presentatrice.

"Mijn zoon van 10 heeft een Star Wars-collectie van Lego en deze Ster past daar denk ik best goed tussen", zei ze voor de camera van het ANP.

Woonkamer
De andere vier Sterren staan overigens ook al op de slaapkamer van haar zoon James. Toch denkt de presentatrice uit Tegelen dat de kersverse prijs, waar ze 'super blij en heel trots' mee is, wel eerst even in de woonkamer mag staan.

Lees ook: Chantal Janzen heeft vijfde Televizier-Ster te pakken

Op schoot
Het Televizier-Ring Gala was voor de televisiester overigens een zenuwslopende avond. "Je kan niks doen en weet niet wat er gevraagd wordt. Verschrikkelijk." Het liefste kroop ze bij haar man op schoot en ging ze naar huis. Om niet met haar mond vol tanden te komen staan op het moment suprême, had ze voor de zekerheid toch maar iets op papier gezet.

Met de winst van de vijfde Televizier-Ster komt de 40-jarige Janzen op gelijke hoogte met Yvon Jaspers, die dit jaar niet genomineerd was.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen