Overslaan en naar de inhoud gaan

Janzen: 'Ster komt tussen Star Wars-collectie te staan'

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 7:07

Chantal Janzen hoeft niet lang na te denken waar ze haar vijfde Zilveren Televizier-Ster thuis neer gaat zetten. Die won ze woensdagavond in de categorie beste presentatrice.

"Mijn zoon van 10 heeft een Star Wars-collectie van Lego en deze Ster past daar denk ik best goed tussen", zei ze voor de camera van het ANP.

Woonkamer
De andere vier Sterren staan overigens ook al op de slaapkamer van haar zoon James. Toch denkt de presentatrice uit Tegelen dat de kersverse prijs, waar ze 'super blij en heel trots' mee is, wel eerst even in de woonkamer mag staan.

Lees ook: Chantal Janzen heeft vijfde Televizier-Ster te pakken

Op schoot
Het Televizier-Ring Gala was voor de televisiester overigens een zenuwslopende avond. "Je kan niks doen en weet niet wat er gevraagd wordt. Verschrikkelijk." Het liefste kroop ze bij haar man op schoot en ging ze naar huis. Om niet met haar mond vol tanden te komen staan op het moment suprême, had ze voor de zekerheid toch maar iets op papier gezet.

Met de winst van de vijfde Televizier-Ster komt de 40-jarige Janzen op gelijke hoogte met Yvon Jaspers, die dit jaar niet genomineerd was.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen