Overslaan en naar de inhoud gaan

Janssen, Martens en Wilms in selectie Oranjeleeuwinnen

Geplaatst opdinsdag 13 oktober 2020 - 18:11

Sarina Wiegman, de bondscoach van de Oranjeleeuwinnen, heeft drie Limburgse speelsters opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels tegen Estland en Kosovo.

Dominque Janssen uit Horst, Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en de Tegelse Lynn Wilms maken deel uit van de 24-koppige spelersgroep.

Vaste waardes
De Wolfsburg-verdediger, de Barcelona-aanvaller en de Twente-back zijn vaste waardes bij de Oranjedames. In de selectie zit één debutant: keeper Moon Pondes van PEC Zwolle is opgeroepen, omdat Sari van Veenendaal door een heupblessure de eerste en mogelijk ook de tweede wedstrijd mist.

Groningen en Pristina
Nederland speelt op vrijdag 23 oktober in het stadion van FC Groningen tegen Estland. Vier dagen later wacht in Pristina een uitwedstrijd tegen Kosovo. De duels worden gespeeld in het kader van de EK-kwalificatie. In een poule waar naast Nederland, Estland en Kosovo ook nog Rusland, Slovenië en Turkije zitten, is Nederland vooralsnog met 21 punten uit zeven duels de ongeslagen koploper.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen