Overslaan en naar de inhoud gaan

Janssen blijft Wolfsburg trouw: 'CL-eindzege is het doel'

Geplaatst opwoensdag 26 januari 2022 - 13:30

Oranje-international Dominique Janssen verdedigt ook de aankomende twee seizoenen de kleuren van VfL Wolfsburg.

De verdediger uit Horst heeft, ondanks de nodige interesse van andere clubs, haar contract bij Wolfsburg verlengd tot en met de zomer van 2024.

Aanvoerder
Janssen speelt sinds 2019 voor de Wölfinnen, die in het vrouwenvoetbal tot de absolute topclubs behoren. Ze won met Wolfsburg tot dusver tweemaal de DFB Pokal en één keer de Duitse landstitel. Daarnaast is Janssen sinds dit seizoen één van de drie aanvoerders van het team.

Champions League winnen
De verdediger streeft echter hogere doelen na, zo vertelt ze op de clubwebsite. "Mijn grote doel is het winnen van de Champions League. Ik geloof er sterk in dat we die droom kunnen laten uitkomen", aldus Janssen, die zich thuis voelt in Noord-Duitsland. "Wolfsburg is in de afgelopen jaren een tweede thuis voor mij geworden. Ik vind het hier erg fijn."

79 interlands
Janssen, die vorige week 27 werd, is ook een vaste waarde bij de Oranjeleeuwinnen. Tot dusver speelde ze 79 interlands, waarin ze vier keer scoorde. Met de nationale ploeg won ze in 2017 het EK en werd ze twee jaar later tweede op het WK.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen