Overslaan en naar de inhoud gaan

Jansen en Van Duijn vijfde in Diving World Series

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 22:47

Inge Jansen en Celine van Duijn zijn in het overall klassement van de FINA Diving World Series als vijfde geëindigd op het onderdeel 3 meter synchroonspringen.

Tijdens de laatste wedstrijd in Londen werden de Maasbrachtse en haar partner Van Duijn, zevende.

Laagste klassering
Dat was de laagste klassering tot nu toe, maar niet qua puntenaantal. Jansen en Van Duijn sprongen in de Britse hoofdstad een totaal van 278.40 punten, het op één na hoogste resultaat in deze serie. Ze werden in de eerdere wedstrijden vierde, vijfde en twee keer zesde.

Peking
De FINA Diving World Series is een prestigieuze reeks van vijf wedstrijden waarvoor alleen de top acht van de wereld wordt uitgenodigd. De wedstrijd in Londen was de laatste, na eerdere wedstrijden in Sagamihara, Peking, Montreal en Kazan.

Jansen komt dit weekende nog individueel op de drie meter plank uit, Van Duijn komt nog op de tien metertoren in actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen