Overslaan en naar de inhoud gaan

Jansen en Van Duijn vijfde in Diving World Series

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 22:47

Inge Jansen en Celine van Duijn zijn in het overall klassement van de FINA Diving World Series als vijfde geëindigd op het onderdeel 3 meter synchroonspringen.

Tijdens de laatste wedstrijd in Londen werden de Maasbrachtse en haar partner Van Duijn, zevende.

Laagste klassering
Dat was de laagste klassering tot nu toe, maar niet qua puntenaantal. Jansen en Van Duijn sprongen in de Britse hoofdstad een totaal van 278.40 punten, het op één na hoogste resultaat in deze serie. Ze werden in de eerdere wedstrijden vierde, vijfde en twee keer zesde.

Peking
De FINA Diving World Series is een prestigieuze reeks van vijf wedstrijden waarvoor alleen de top acht van de wereld wordt uitgenodigd. De wedstrijd in Londen was de laatste, na eerdere wedstrijden in Sagamihara, Peking, Montreal en Kazan.

Jansen komt dit weekende nog individueel op de drie meter plank uit, Van Duijn komt nog op de tien metertoren in actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen