Overslaan en naar de inhoud gaan

Janse Bagge Bend en kanon van Susteren geëerd met bier

Geplaatst opmaandag 14 december 2020 - 6:30

Het kanon van Susteren en de Janse Bagge Bend hebben sinds kort een eigen bier. Drie hobbybrouwers willen op deze manier een eerbetoon brengen aan deze Susterse begrippen.

Verder willen ze met het Knón-biertje en Janse Bagge Bend Beer geld inzamelen voor een project.

Witte anjervelden
De opbrengst van het Susterse gerstenat wordt gebruikt om het Raadhuisplein, de plek waar het kanon staat, extra aandacht te geven. Zo moeten er onder meer witte anjervelden komen om veteranen te eren.

Eerder dit jaar heeft een aantal verenigingen ook al een duit in het zakje gedaan.

Lees ook: Kanon Susteren weer thuis na opknapbeurt

Reparatie
Het kanon heeft vorig jaar een opknapbeurt gehad. Niet alleen voor het nodige reparatiewerk, maar ook om het kanon weer in de originele kleur te verven. Sinds begin dit jaar staat hij weer op het Raadhuisplein.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen