Overslaan en naar de inhoud gaan

Jan van Dijk weg bij Helmond Sport

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2016 - 15:05

Trainer Jan van Dijk vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Helmond Sport. De oud-trainer van Roda en VVV woont in Landgraaf.

Helmond-directeur Mario Captein (ex-VVV) sprak zich lovend uit over de 59-jarige trainer. "Onder leiding van Jan van Dijk zijn we weer aan het opkrabbelen naar waar Helmond Sport hoort te staan. En daar gaan we de komende maanden verdere stappen in zetten."

Tweede periode
Van Dijk is aan zijn tweede periode bezig bij de Brabanders. Hij stond eerder van 2002 tot 2004 al voor de groep in Helmond. Van Dijk trainde ook onder meer FC Groningen, Roda JC, FC Emmen en VVV-Venlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Trost houdt opstelling geheim voor derby tegen VVV
Jupiler League-clubs maken miljoenenverlies
Zieke Voorn enige vraagteken bij VVV
Roda bezorgt VVV eerste nederlaag van 2015
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen