Overslaan en naar de inhoud gaan

Jan Smit, Roy Donders en Nielson op Funpop

Geplaatst opmaandag 18 mei 2015 - 10:03

Jan Smit, Roy Donders, Wolter Kroes en Nielson maken dit jaar hun opwachting op Funpop.

Dat heeft de organisatie maandag bekend gemaakt.

19e keer Funpop
Het openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, vrienden en bekenden wordt dit jaar voor de 19e keer gehouden.

Klinkende namen
Naast Nielson zullen ook Vinzzent, Henk Bernard, Popgunn, O’G3ene, Total Loss en Anita Meyer op de zaterdag het podium betreden. Op zondag is het woord aan Jan Smit, Wolter Kroes, Roy Donders, Immerlau, Het feestteam en Troubadour Math.

Eind mei
Funpop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 en zondag 31 mei op evenemententerrein Kasteelpark “ter Horst” in Horst.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Festival Funpop wint Jan Smeets-award
Frans Bauer vervangt Jan Smit op Funpop in Horst
L1 live aanwezig bij Funpop
Funpop verzorgt vervoer naar festival
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen