Overslaan en naar de inhoud gaan

Jan Smeets onwel naar ziekenhuis gebracht

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 15:13

Jan Smeets is zondagmiddag onwel geworden bij het Glazen Huis in Geleen.

Dat bevestigt de organisator van het Glazen Huis, Michel van Dijke.

Ambulance
Volgens hem viel de 74-jarige voorman van het Landgraafse Pinkpop-festival flauw op de Markt in Geleen. "Vlak nadat hij is geïnterviewd in het Glazen Huis. Hij had nog een plaat van Urbanus aangevraagd." Van Dijke zegt dat Smeets per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. "Hij was wel nog bij bewustzijn."

Hartoperaties
Na een reeks controles bleek er niks ernstigs aan de hand te zijn. Aan het eind van de middag kon de Pinkpopbaas dan ook weer naar huis. "En dan op tijd onder de wol", laat Niek Murray van Bureau Pinkpop weten.

Jan Smeets heeft al verschillende hartoperaties gehad. Ook heeft hij een nieuwe hartklep.

Glazen Huis
Het Glazen Huis in Geleen is een initiatief van Michel van Dijke. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 december kunnen mensen tegen betaling plaatjes aanvragen voor het goede doel. Deze doelen zijn dit jaar Petje Af Zuid-Limburg en de SamenLoop voor Hoop Sittard-Geleen. De actie bracht ruim 10.000 euro op.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen