Jan Smeets Mister Pinkpop 2019

Rechterhand Mr. Pinkpop: ‘Afscheid met dubbel gevoel’

De geruchten dat Pinkpop-baas Jan Smeets (75) zou stoppen gingen vorig jaar al rond. Vrijdagavond kwam het nieuws naar buiten dat hij besloten heeft het stokje over te dragen.

Jan Smeets
Oprichter Pinkpop Jan Smeets stopt ermee

Jan Smeets, beter bekend als 'Mister Pinkpop', heeft besloten om te stoppen als festivaldirecteur van het Limburgse popfestival.

Pinkpop 2018
Pinkpop tevreden met kaartverkoop ondanks corona

Festivalgangers kunnen sinds vrijdagochtend kaarten kopen voor de 51e editie van Pinkpop. De organisatie laat weten tevreden te zijn met 'hoe de kaartverkoop nu loopt'.

Nieuwe Nor
Uitbreiding poppodium Nieuwe Nor van start

De uitbreiding en de verbouwing van de Nieuwe Nor gaat vrijdag van start. In de nieuwe grote zaal van het Heerlense poppodium is dan plek voor 650 bezoekers.

Pinkpop 2020
Geen Pinkpop: oorverdovende stilte in Landgraaf

De 51ste editie van Pinkpop zou vrijdag eigenlijk van start gaan, maar het Megaland-terrein in Landgraaf blijft leeg. Het coronavirus gooit roet in het eten voor festivalbaas Jan Smeets en tienduizenden festivalgangers. Daarom brengen wij het festivalgevoel een beetje naar je toe.

Jan Smeets
Pinkpop kan rampjaar aan, maar verwacht bezuinigingen

Pinkpop-organisator Jan Smeets zegt dat het niet doorgaan van het festival dit jaar niet tot grote financiële problemen leidt.

Jan Smeets krijgt T-shirt ter gelegenheid van 50 jaar Pinkpop (18 mei 2020)
Jan Smeets: 'Pinkpop 2021 geen anderhalvemeter-festival'

Als een verjaardag die niet echt gevierd mag worden, zo voelt de 50ste geboortedag van Pinkpop voor geestelijk vader Jan Smeets. En dat terwijl het juist maandag uitstekend festivalweer was.

Jan Smeets
Jan Smeets positief getest op coronavirus

Pinkpopbaas Jan Smeets is positief getest op het coronavirus.

Pinkpop 2019
'11devande11de kan ook op Pinkpopterrein in Landgraaf'

Pinkpopbaas Jan Smeets wil desnoods het Pinkpopterrein aanbieden als locatie voor de 11devande11de. Dat laat de Sjeng Kraft Kompenei weten.

Jan Smeets
Jan Smeets onwel naar ziekenhuis gebracht

Jan Smeets is zondagmiddag onwel geworden bij het Glazen Huis in Geleen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten