Overslaan en naar de inhoud gaan

Jan Schrijen waarnemend burgemeester in Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 19 mei 2021 - 18:02

Jan Schrijen wordt waarnemend burgemeester in Landgraaf. Hij neemt de ambtsketen over van Raymond Vlecken (CDA), die is benoemd in Weert.

De gemeenteraad van Landgraaf heeft dat woensdagmiddag te horen gekregen.

Einde van het jaar
Vanaf dinsdag neemt hij de taken van Vlecken over. Schrijen blijft tot het einde van 2021 in Landgraaf. Naar verwachting zal dan de opvolger van Vlecken beginnen.

Carrière
De 68-jarige Schrijen is geen onbekende in de politiek. Hij was van 1998 tot 2005 burgemeester van Venlo. Ook was hij gedeputeerde en dijkgraaf bij het Waterschap Roer en Overmaas. Na zijn pensioen in 2016 was hij onder meer (waarnemend) burgemeester van Valkenburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen